Workshop

Design Thinking

Hebben jullie een teamdag en wil je met je team leren hoe je Design Thinking in kunt zetten voor jouw vraagstuk? Of ben je op zoek naar een diepgaande cursus Design Thinking voor het publieke domein waarbij je alle fundamentele stappen doorloopt én hands-on aan de slag gaat met een casus?

Bij Muzus ben je aan het juiste adres!

Hele fijne werkwijze waarin uitzoomen en inzoomen zorgt voor de meest creatieve/innovatieve, maar niet per se ‘moeilijk te implementeren’ ideeën.

Over de workshop

In onze Design Thinking workshops gaan we waar mogelijk met jullie eigen casus aan de slag. Op deze manier wordt de workshop concreet, krijg je grip op je eigen maakkracht en zullen de deelnemers ook echt naar een resultaat toe werken.

Tijdens de workshop maken we een combinatie tussen theorie en praktijk. We geven achtergrondinformatie zodat deelnemers snappen waarom ze iets op een bepaalde manier aanpakken en gebruiken hierbij inspirerende voorbeelden uit onze praktijk. Daarna gaan de deelnemers zélf aan de slag.

We komen met twee enthousiaste facilitators zodat we kunnen zorgen voor voldoende diepgang en begeleiding voor de groep. Ervaring leert namelijk dat het meeste geleerd wordt in de nuance van de vragen die individueel ontstaan. En die nuance, dát is waar de magie ontstaat!

Na afloop krijgen de deelnemers de templates waar we gedurende de workshop mee hebben gewerkt zodat ze deze ook in kunnen zetten bij toekomstige vraagstukken.

Over de exacte casus en de scope hiervan hebben we voorafgaand aan de workshop contact. Wij helpen jullie met het definiëren van een goede focus voor de casus, of we helpen je een goede casus te formuleren. Vervolgens maken we een Design Thinking workshop van één of meerdere dagen/dagdelen die aansluit op jullie wens.

Leuk dat een vrij algemene vraag naar verschillende uitkomsten heeft geleid

Praktische informatie

  • Deelname: 5-100 deelnemers
  • Locatie: Overal, ook bij ons op kantoor.
  • Duur: 1-6 dagen of dagdelen

 

Wil je hier meer over weten? Stuur vrijblijvend een mailtje naar onderstaand adres en Emmy neemt contact met je op.

[email protected]