Ontwikkel je innovatieskills

Muzus Academy

Leer innoveren en veranderen. Wil jij design thinking toepassen in je werk? Muzus Academy helpt graag met het boosten van je design skills om het verschil te maken. Want om echt impact te maken, moeten overheden, inwoners, maar ook commerciële organisaties anders gaan werken.

Naar agenda
Muzus Academy

Bekijk ons aanbod

We bieden diverse (online) masterclasses, workshops en trainingen in het werkveld van service en social design. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringen, zetten we jou aan het werk. Want ontwerpen leer je door te doen. Je leert hoe je de mens centraal zet, patronen herkent, richting bepaalt en tot oplossingen komt met positieve impact.

Muzus geeft ook les op universiteiten en hogescholen in binnen- en buitenland.

Hebben jullie een teamdag en wil je met je team leren hoe je Design Thinking in kunt zetten? Of ben je op zoek naar een diepgaande cursus Design Thinking waarbij je alle fundamentele stappen doorloopt? Bij Muzus ben je aan het juiste adres! Duur: 1-6 dagen/dagdelen

Design Thinking Workshop
Teamdag

Hebben jullie een taai maatschappelijk vraagstuk dat wel wat ontwerpkracht kan gebruik? Onze social designers vliegen in voor een dag! Duur: 1 dag

Social Design Sprint
In-company

Versterk je eigen maakkracht. Leer kijken als een ontwerper en leer je eigen creativiteit te gebruiken in je dagelijkse werk.

Versterk je maakkracht
Training

Kies je eigen casus uit en ga met partners en je doelgroep aan de slag. Verdiep je als Razende Reporter in de leefwereld van je doelgroep, en kom in co-creatie tot nieuwe ideeën. Duur: 3-6 dagdelen

Belevingsonderzoek naar jouw doelgroep? Jouw case als vraagstuk voor een studententeam van de TU Delft, met Muzus als docent, coach en projectmanager. Meld je aan!

Muzus x TU Delft
Contextmapping Skills

In échte co-creatie een diverse groep stakeholders samen brengen? Met onze op maat gemaakte werkvormen krijg je resultaten én gaat iedereen geïnspireerd naar huis.

Onze masterclasses en workshops

Geef je op!

Wil je op de hoogte blijven?