Dit zijn wij!

Over Muzus

Wij bieden oprechte interesse in mensen, nieuwe perspectieven, goede ideeën en enthousiasme. We ontwerpen oplossingen waardoor we als samenleving echt verder komen. We pakken sociale vraagstukken en maatschappelijke transities aan vanuit een ontwerp aanpak. En helpen organisaties die het anders of beter willen doen. Veranderen vraagt om écht anders denken en doen. We stellen de behoefte en ervaring van de doelgroep centraal, en ontwerpen in co-creatie met opdrachtgevers en stakeholders.

Grip op innovatie

Op die manier realiseren we grip op de drijfveren, gedrag en context van jouw doelgroep of klant. En innoveren we samen gerichter, met meer impact als gevolg. Te vaak nog wordt een probleem direct vertaald naar een oplossing. En sla je de plank mis. Want deze oplossingen sluiten niet aan bij motivaties, behoefte en gedrag van échte mensen. Zonde, want innoveren en implementeren kost veel tijd en geld.

Oplossingen met impact

We ontwerpen pas als we antwoord hebben op de vraag achter de vraag. Zodat we zéker weten dat we een oplossing ontwerpen die werkt in het echte leven. Een beter Nederland van morgen, dat willen we toch allemaal? Bij Muzus zetten we onze creatieve en analytische denkkracht in om precies dát te bereiken, voor allerlei soorten opdrachtgevers. En ontwerpen wij producten en diensten die aansluiten bij de leefwereld van mensen. Zonder het perspectief van organisatie en samenleving uit het oog te verliezen.

“Door het begrijpen van de motivaties van mensen, komen feiten tot leven en worden oplossingen waardevol.”

Met enthousiasme!

Muzus is opgericht door de ontwerpers Sanne en Neele Kistemaker en gevestigd in Delft. Al vijftien jaar lang zorgen zij samen met hun groeiende team én de beste opdrachtgevers voor succes in projecten en heel veel enthousiasme en werkplezier binnen het team.

Wil je actief met ons mee doen?

Bekijk onze club