Muzus Club

Club van échte mensen

Muzus doet geen enkel project zonder échte mensen. We betrekken de mensen met en voor wie we een oplossing zoeken. We luisteren naar de verhalen van mensen. Over hoe zij hun situatie ervaren, wat zij nodig hebben en hoe het vanuit hun perspectief beter kan.

Wij hebben een club van échte mensen. Waar iedereen bij mag en kan. Via ons kun je in gesprek met beleidsmakers, organisaties en bedrijven en heb je invloed op waar het heen gaat in Nederland. Ben je lid? Dan ontvang je maandelijks een nieuwsbrief over wat we doen, waar we mensen voor zoeken en hoe je kan meedenken over het Nederland van de toekomst.

Benieuwd hoe meedoen werkt? Bekijk dit filmpje!

Doe je mee?!

Deelnemers gezocht

  • Ontvang je bijstand en is jouw WW-uitkering gestopt of je WW-aanvraag afgewezen? Doe mee aan ons onderzoek voor het ministerie van SZW om de overstap naar bijstand eenvoudiger te maken en ontvang een waardebon van 30 euro!
  • Ben je tussen de 60 en 70 jaar en met vervroegd pensioen? Of heb je al alles geregeld hiervoor? En maak(te) je hiervoor gebruik van een RVU-regeling via je werkgever? Doe mee aan ons onderzoek voor Nibud en ontvang een waardebon van 40 euro.
  • Wij zoeken 5 gemeenten! Wil jij met jouw collega’s (werk en inkomen) reflecteren op je werk en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de app Kopkrakers? Hiervoor werken we samen met ministerie van SZW, SAM, Divosa, LCR, SBCM/Cedris, verschillende gemeenten, Movisie en TNO.

Meedoen?

Zie jij in ons clubnieuws, LinkedIn of onze website een project waar jij met jouw verhaal aan kunt bijdragen? Stuur ons mailtje of bel 015-2137149. Als je past binnen de doelgroep, dan kun je meedoen. We plannen dan een interview in, en je ontvangt een voorbereidende opdracht, zodat je alvast nadenkt over het onderwerp. Tijdens het interview gaan we samen in gesprek. Jouw verhaal blijft anoniem. Na afloop ontvang je een waardebon als blijk van waardering en dank voor jouw hulp.

Vragen? Mail naar:

club@muzus.nl

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van wat we doen en voor welke projecten wij mensen zoeken die hun verhaal willen delen? Schrijf je dan in voor ons clubnieuws!

Voor onze club gelden onze privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor ons clubnieuws!