Muzus Club

Club van échte mensen

Muzus doet geen enkel project zonder échte mensen. We betrekken de mensen met en voor wie we een oplossing zoeken. We luisteren naar de verhalen van mensen. Over hoe zij hun situatie ervaren, wat zij nodig hebben en hoe het vanuit hun perspectief beter kan.

Wij hebben een club van échte mensen. Waar iedereen bij mag en kan. Via ons kun je in gesprek met beleidsmakers, organisaties en bedrijven en heb je invloed op waar het heen gaat in Nederland. Ben je lid? Dan ontvang je onze nieuwsbrief over wat we doen, waar we mensen voor zoeken en hoe je kan meedenken over het Nederland van de toekomst.

Benieuwd hoe meedoen werkt? Bekijk dit filmpje!

Doe je mee?!

Deelnemers gezocht

  • Ben je zzp’er in de culturele en creatieve industrie en wil je testen wat we hebben gemaakt om jouw pensioen toegankelijker te maken? Neem dan contact op met roos@muzus.nl
  • Ben jij een kind (4-39 jaar) van gedupeerde ouders door het toeslagenschandaal in Amsterdam? Neem contact op met joanne@muzus.nl. Muzus onderzoekt wat deze kinderen nodig hebben in bijeenkomsten, samen met leeftijdsgenoten.  Neem gerust iemand mee naar het gesprek. En je ouders zijn ook van harte welkom!

Meedoen?

Zie jij in ons clubnieuws, LinkedIn of onze website een project waar jij met jouw verhaal aan kunt bijdragen? Stuur ons mailtje of bel 015-2137149.

Als je past binnen de doelgroep, maken we een afspraak voor een interview. Je ontvangt een voorbereidende opdracht, zodat je alvast nadenkt over het onderwerp. Tijdens het interview gaan we samen in gesprek. Jouw verhaal blijft anoniem. Na afloop ontvang je een waardebon als blijk van waardering en dank voor jouw hulp.

Vragen? Mail naar:

club@muzus.nl

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van wat we doen en voor welke projecten wij mensen zoeken die hun verhaal willen delen? Schrijf je dan in voor ons clubnieuws!

Voor onze club gelden onze privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor ons clubnieuws!