Muzus Club

Club van échte mensen

In ons werk brengen wij mensen dichter bij elkaar. Ontmoetingen in diverse soorten en maten dragen bij aan wederzijds begrip. Binnen de Muzus Club komen ons netwerk, ervaringen én kennis samen. Kennis en ervaring over (burger)participatie en onze doelgroepen. Dagelijks gaan we spontaan in gesprek met mensen op straat. Of diepgaander door middel van contextmapping sessies en interviews.

Lokaal in Delft

Samenwerkingen met sociale impact

In Delft werken we graag met organisaties waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maatschappelijk leerwerkbedrijf Firma van Buiten verzorgt de lekkerste lunches en borrels bij onze workshops. Verschillende doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden hier opgeleid tot horeca professionals. Voor print- en drukwerk werken we waar mogelijk met Printplezier. Met de creatiefste verpakking tot de prachtigste flyers, maken zij impact op de mens, de buurt en de planeet.

Zie jij kansen voor samenwerking?

Mail Helma

Benieuwd hoe meedoen werkt? Bekijk dit filmpje!

Deelnemers gezocht

Muzus doet geen enkel project zonder échte mensen. Daarom zoeken wij mensen die hun verhaal met ons willen delen. Samen komen we verder. Samen maken we positieve impact!

  • Blijven werken met een (on)zichtbare arbeidsbeperking
    Waar loop jij als werknemer tegenaan. Wat heb jij nodig? Ga je hierover het gesprek aan? En wat kun je als werkgever betekenen? Weet jij wat er al is op dit gebied? Wij zijn op zoek naar ervaringsverhalen van zowel werkgevers als werknemers. Meer informatie op uitval-voorkomen.nl. Of neem contact op met simone@muzus.nl.
  • Bijstand, uitkering of toeslagen. Krijg jij ze?
    We zijn op zoek naar mensen die ervaringen hebben met (een vorm van) inkomensondersteuning. Zoals de bijstand, uitkeringen en toeslagen. In een eerste sessie wisselen we ervaringen uit en denken we na over wat jij belangrijk vindt in inkomensondersteuning.
In een tweede sessie kijken we naar opties voor nieuwe inkomensondersteuning. Meer informatie lees je hier of neem contact op met [email protected]

Meedoen?

Zie jij in ons clubnieuws, LinkedIn of onze website een project waar jij met jouw verhaal aan kunt bijdragen? Stuur ons mailtje of bel 015-2137149.

Als je past binnen de doelgroep, maken we een afspraak voor een interview. Je ontvangt een voorbereidende opdracht, zodat je alvast nadenkt over het onderwerp. Tijdens het interview gaan we samen in gesprek. Jouw verhaal blijft anoniem. Na afloop ontvang je een waardebon als blijk van waardering en dank voor jouw hulp.

Vragen? Mail naar:

[email protected]

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van wat we doen en voor welke projecten wij mensen zoeken die hun verhaal willen delen? Schrijf je dan in voor ons clubnieuws!

Voor onze club gelden onze privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor ons clubnieuws!