Wat we doen

Onze Diensten

Ieder vraagstuk is uniek. En de aanpak daarvan maken wij op maat voor jou, op basis van de bouwstenen hieronder. Daarmee geven we je houvast op het proces, zodat we samen de weg vinden naar de best mogelijke oplossing.

Ontwerp van vernieuwende concepten

In co-creatie ontdekken en tot in detail vormgeven van nieuwe oplossingen, bijvoorbeeld voor gedragsverandering of een duurzame en prettige leefomgeving. Bekijk een voorbeeldproject van ontwerp van vernieuwende concepten:

VvE Zonnecoach

Behoeftenonderzoek en klantbeleving

Achterhalen van ervaringen en behoeften, structureren en visualiseren van inzichten in heldere frameworks en identificeren van kansen voor innovatie op korte en lange termijn. Bekijk een voorbeeldproject van behoeftenonderzoek en klantbeleving:

Sleutelmomenten Langer Thuis

Innovatie op thema

Met diverse inhoudelijke en creatieve partners gezamenlijk impact maken op een actueel sociaal thema. Bekijk een voorbeeldproject van innovatie op thema:

Pensioen tastbaar maken

Toekomstbelevingen

Een gezamenlijke visie ontwikkelen op een maatschappelijk vraagstuk door mensen op vervreemdende wijze de toekomst laten ervaren. Bekijk een voorbeeldproject van toekomstbelevingen:

Nederland voorbereiden op mantelzorg

Service innovatie

Ontwerpen en verbeteren van dienstverlening en klantbeleving vanuit de ervaringen en behoeften van de doelgroep. Bekijk een voorbeeldproject van service innovatie:

De retailers van PostNL

Muzus Academy

Workshops en trainingen voor iedere sector om te leren denken én doen als een ontwerper. Ontdek wat we aanbieden:

Ga naar Muzus Academy

Binnen jouw organisatie aan de slag met social design?

Neem contact met ons op