Training

Cursus

Word zelf een Design Thinker. In een op maat gemaakte training pas je zelf onze methodiek toe op je eigen casus. Wij leggen de basics uit, jij past toe, en wij coachen je van begin tot eind. Zo ligt er aan het einde een helder onderzoek, heb je onderbouwde ideeën en is jouw skill-set uitgebreid.

Contextmapping skills

Elk jaar gaan we met ca. 30 studenten van de faculteit Industrieel Ontwerpen in Delft op een soortgelijke manier aan de slag. In groepen van 4-5 studenten pakt iedereen een casus op. Aan de hand van 10 korte colleges en wekelijkse coaching voeren zij een contextmapping onderzoek uit voor een echte opdrachtgever. Het resultaat? Empathische en visuele inzichten met concrete handvatten voor verandering voor de klant. Een goede praktijkervaring en nieuwe vaardigheden voor de studenten.

Laat jezelf ook onderdompelen in de wereld van empathisch onderzoek en ontwerpen. Dit kunnen we vormgeven in individuele coaching of een traject voor jou en je team. In overleg bepalen we het start- en eindpunt en de duur van dit traject. Ben je meer geïnteresseerd in een project uitgevoerd door studenten? En leer je graag aan de zijlijn mee? Laat het ons ook weten!

Praktische informatie

  • Deelname: 1-50 deelnemers
  • Locatie: Overal, behalve bij ons op kantoor. Online is ook mogelijk, maar dat raden we af.
  • Duur: Vanaf 6 dagdelen

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op door te mailen naar

academy@muzus.nl