Menu
Menu

Klimaat­verandering ontwerpen

Klimaatverandering? Of puur toeval? Een warme, droge zomer die alle records breekt is het in ieder geval en dat we stappen moeten zetten om de opwarming van de aarde te keren is ook bekend. “Iedereen zal moeten meedoen om het tot een succes te maken”, aldus oud-milieuminister en commissievoorzitter Nijpels bij de presentatie van het Klimaatakkoord op 10 juli. Ook Muzus zet de komende maanden stappen om positieve klimaat-impact te creëren!

 

Energietransitie

Eerder ontwikkelde Muzus samen met Enpuls de VvE Zonnecoach. Ook dit jaar zetten we onze schouders onder het faciliteren van de energietransitie! De nieuwe uitdaging? “Wat hebben mensen ervoor nodig om de overstap naar een hybride warmtepomp te maken?” Diepte-interviews met experts en klanten van Enpuls verschaffen ons deze inzichten. De kansen die we zien worden vertaald naar waardeproposities speciaal voor experts zoals installateurs. We krijgen er nu al energie van!

Klimaatadaptie

Ook doet Muzus komend najaar in Fellenoord in Breda een pilot rondom klimaatadaptie: Hoe kunnen we het spanningsveld tussen klimaataanpassingen in de buurt en woongenot van de buurtbewoners wegnemen? Door het creëren en uitproberen van allerlei oplossingen met buurtbewoners in deze volksbuurt, testen we hoe de woonomgeving bestand wordt tegen klimaatverandering. De inzichten presenteert Muzus eind oktober op de Dutch Design Week 2018 in Eindhoven. Kom je dan ook klimaatinspiratie opdoen? We zien je er graag!

  • Spoorsingel 23
  • 2613 BE Delft

Kom langs! We horen graag wat jouw uitdaging is.