Menu
Menu

Ranzijn geeft dierenliefde:
advies, zorg en benodigdheden

Dierenliefde bij Ranzijn

De meeste eigenaren houden veel van hun dier. Toch moeten mensen soms afscheid nemen, omdat ze er niet meer voor kunnen zorgen of het dier ziek is. Uitdaging? Hoe kan Ranzijn helpen bij het vinden van een goed nieuw thuis voor ieder dier?

Muzus ontwikkelt een bemiddelingsdienst waarin eigenaren hun dier kunnen overdragen aan een ander mét garantie. Bij Ranzijn ligt het basispakket voor een warm welkom in de winkel. En voor een onvermijdelijk afscheid wordt rust en ruimte geboden.

Interviews met huisdier­eigenaren en hun dier

Muzus onderzocht hoe huisdier-eigenaren omgaan met hun dier. Natuurlijk bij het dier en het baasje thuis. Daar maakten de eigenaren opdrachten met én over hun dier. Hoe besloot je je huisdier te nemen? Waar geniet je het meest van? En wat zijn de nadelen?

Resultaat: 6 persona’s met hun eigen omgangswijze met hun dier. Geïnspireerd ontwikkelde Muzus concepten, welke besproken zijn met Ranzijn winkelbezoekers. In co-creatie ontstonden de diensten voor dierbemiddeling en dierafscheid waarin dierenliefde centraal staat.

  • Spoorsingel 23
  • 2613 BE Delft